Can Trinxeria - Centre Cívic

11/06/2020

Can Trincheria

El Centre Cívic Can Trincheria és un equipament municipal inaugurat l'agost de 2010 al costat mateix de la plaça de l'Església, al centre històric de Maçanet de la Selva.

L'edifici és l'únic exemple del modernisme existent a la població, declarat Bé d'Interès Local, d'aquí que les reformes de l'edifici van respectar l'original en tot el possible.

Escola d'adults

El Centre Cívic Can Trincheria és l'espai de referència de la programació d'activitats formatives per a adults al municipi des del setembre de 2010. Els ensenyaments a persones adultes han de donar resposta als objectius de formació instrumental i bàsica, laboral, de lleure i de cultura. Han de possibilitar l'accés a ensenyaments reglats i no reglats. Han d'utilitzar una metodologia adaptada a les característiques personals dels alumnes i a les peculiaritats pròpies del context sociocultural.

Les propostes formatives al Centre Cívic inclouen cursos d'idiomes, graduat escolar, manualitats, cuina i informàtica. Durant el 2017-2018 les sales del Centre Cívic Can Trincheria continuaran acollint tallers i cursos de GES, alfabetització, castellà, català, anglès, francès, informàtica bàsica, ofimàtica, cuina tradicional, entre d'altres.

El Centre Cívic Can Trincheria també acull exposicions temporals, xerrades i trobades com a propostes formatives destinades a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. A més, és lloc de reunió d'aquelles entitats o associacions que ho sol·liciten.

Can Trinxeria - Centre Cívic


Avinguda de Catalunya, 2
17412
Maçanet de la Selva - Girona Spain
Tel. 972 165 789
Horari:

De dilluns a dijous de 15.30 a 21.00 h i divendres de 15.30 a 20.00 h

Espai de referència per a les activitats formatives per a adults


Equipaments culturals