Regidoria de Cultura

Regidoria de Cultura

El projecte cultural que impulsem pretén que la gent participi i consumeixi tot tipus d’activitats culturals, potenciar el que ja hi ha i complementar-ho amb noves propostes i gestionar els equipaments de l’eix cultural com un tot.

 

Una de les funcions principals de la cultura és la social, és a dir, genera comunitat, relacions, pensament, identitat, i aquesta és la nostra voluntat, construir Maçanet des de la participació, des de les activitats, posant en valor la nostra història i traient el màxim rendiment dels equipaments culturals i de les propostes que fa la ciutadania.

 

 Maçanet de la Selva compta amb un ric patrimoni cultural que compren monuments històrics, espais de valor arqueològic, fires i festes tradicionals, així com una important xarxa d'edificis municipals destinats a difondre el coneixement i a ser llocs per a l'aprenentatge i participació popular.

 

Als diferents equipaments de l'eix cultural hi trobareu diferents activitats, algunes de programades per la Regidoria de Cultura, ciutadania i participació i d'altres de pròpies organitzades per les associacions. Us convidem a seguir l'agenda d'activitats i a conèixer i utilitzar els diferents equipaments.

 

Regidora de Cultura:

Lídia Campeny Tarrés

lcampeny@massanetdelaselva.cat 

 

Regidoria de Cultura