Comerç

El comerç local, amb productes de proximitat i de bona qualitat, és un element molt important. Dona vida al poble, ajuda a la neteja, la il·luminació, la seguretat i també genera ocupació de qualitat i contribueix via impostos a la hisenda local, contribuint d'aquesta manera a la riquesa i la recuperació local. Un poble sense comerç no tindria sentit.

Les botigues que tens a prop de casa dinamitzen les ciutats i les mantenen vives. rere l'aparador hi ha els nostres coneguts, els nostres veïns, persones que anomenen els seus clients pels seus noms i que es desviuen per oferir semmpre el millor. Un tracte càlid i humà que va lligat a un altre dels valors principals del comerç de proximitat: la confiança. El vincle amb el client és l'actiu més gran del petit comerciant. Ells s'esforçaran per donar-te el millor producte per les teves necessitats en cada moment perquè et coneixen perfectament.

Les botigues animen i donen vida als barris, generant trànsit de vianants a les ciutats i pobles. Passejar pels carrers del teu poble trobant a cada pas el que necessites és un luxe que hauríem de valorar. No hi ha res més trist que passar per una zona que abans estava plena de vida gràcies a l'activitat comercial i que avui està deserta després del tancament d'establiments. A més, el comerç local contribueix a la seguretat dels nostres carrers, mantenint-los il·luminats dia i nit, i eviten la degradació dels barris. 

Maçanet és comerç

Facebook "Maçanet és comerç"

Regidora de Comerç:
Lídia Campeny Tarrés
Horari de visita: Sol·licitar cita prèvia de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic de 9 a 14 hores.
lcampeny@massanetdelaselva.cat