Teatre La Societat

10/06/2020

La Societat

A principis de segle el divertiment més popular que reunia la gent jove els dies festius, era el ball, on tots junts passaven les tardes i vetllades d'esbarjo. No estava gaire desenvolupat el cinema i no existia la ràdio, ni molt menys la televisió. Tampoc no hi havia mitjans que facilitessin els desplaçaments cap a altres llocs.

La Societat Recreativa Unió Maçanetenca es fundà l'any 1915. Eren els primers anys del segle XX, en què diferents poblacions d'aquest entorn organitzaven o fundaven entitat de caire cultural i d'esbarjo, com també d'altres de caràcter cooperatiu o d'ajuda mútua. Es pot dir que hi havia un ambient que portava cap a l'associacionisme en diferents facetes.

Programació estable

Es torna a recuperar un edifici que ha marcat els pols de la vida cultural, social i lúdica de Maçanet en els darrers 80 anys. Es recupera un espai cultural polivalent i es torna a tenir un equipament cultural importantíssim: La Societat.

La recuperació d'un lloc històric i emblemàtic, en el dia d'avui un espai viu, amb continguts amb l'intenció que es facin activitats formatives, socials i lúdiques.

Persones i entitats tenen a La Societat un lloc de cultura, un referent, i entre tothom entendre la CULTURA com a element de realització individual de les persones i, alhora com a una gran eina de cohesió social.

Teatre La Societat


Avinguda de Catalunya, 10
17412
Maçanet de la Selva - Girona Spain
Tel. 972 165 341
Horari:

Espai cultural polivalent
Avinguda Catalunya, 12
17412 Maçanet de la Selva
tel. 972 165 341
societat@massanetdelaselva.cat

Principal espai per al desenvolupament d'activitats culturals, formatives, socials i lúdiques a Maçanet de la Selva.


Equipaments culturals