Laser Tag

Làser Tag és un joc bèl·lic totalment inofensiu (sense projectils), entre dos o més equips, amb els mateixos principis del paintball i l'airsoft. A diferència d'aquests, el sistema làser tag utilitza emissors infrarojos, totalment inofensius, per simular el tret. Intentem dur a la realitat una simulació de combat semblant al multi jugador dels videojocs més populars, com Call of Duty o Battlefield, d'una forma segura mitjançant un sistema inofensiu a la vista. Incloem l'ús de revividors en les missions, excloent el problema de quedar eliminat tot just començar la partida. També disposen d'uns sensors per registrar els trets rebuts i mostra els impactes o la mort mitjançant sons i llums.
Les partides tenen una durada de 3 hores aproximadament, i consten de diferents tipus de jocs: Duel per equips, tots contra tots, capturar la bandera, domini de zones, bomba nuclear, bomba itinerant i aliens. Els equips es diferencien visualment i alhora estan camuflats amb l'entorn, un autèntic joc de guerra amb làser tag en un bosc a l’aire lliure, de dificultat baixa.
Oferim tot el material necessari per jugar, vestidors, aparcament i una zona de pícnic pels clients, també begudes, patates i xocolatines.
És imprescindible reservar per la pàgina web. Edat mínima 14 anys, grups de 6 a 40 jugadors.

Contacte: 644 197 718 – 627 440 437 / laserops@gmail.com Pàgina web