Procés participatiu de la Pista Jardí

14/10/2021

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva organitza un procés participatiu per copsar l'opinió ciutadana sobre el futur de la Pista Jardí. 

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva organitza un procés participatiu per copsar l'opinió ciutadana sobre el futur de la Pista Jardí. 

Aquest procés participatiu té la voluntat de recollir les opinions d’aquests grans àmbits; l’essència i el valor històric i patrimonial de la Pista Jardí; usos actuals i la seva polivalència i l'entorn immediat de la Pista Jardí. L'única cosa que no es portarà a debat, ja que està protegit com a bé cultural d'interès local (BCIL), són les seves emblemàtiques voltes. Finalment, totes les opinions es recolliran en un document que servirà de base pel projecte de millora de la Pista Jardí.  

Com podeu participar?

El procés participatiu tindrà dues fases: la recollida d’opinions en una enquesta virtual, i el debat en una Jornada Participativa oberta a la ciutadania.

L'enquesta estarà disponible a partir del 16 d'octubre al 4 de novembre.  

La podreu trobar en format codi QR, ressaltada en els diferents equipaments municipals, i també amb enllaç directe al web de l'Ajuntament. A més, podreu respondre l'enquesta de manera presencial en el següent horari:

Dissabte 16 d'octubre: Casal de Jubilats del Residencial Parc, de 16.00h a 18.00h. 

Dimecres de mercat, 20 d'octubre: La Societat, de 9.00h a 11.00h.

Dissabte 23 d'octubre: Caseta de l'Associació de Veïns de Mas Altaba, d'11.00h a 13.00h. 

Dimecres de mercat, 27 d'octubre: La Societat, d'11.00h a 13.00h. També connexió en directe de l'Ajuntament a Facebook Live. Connecteu-vos-hi, aquí.

Dissabte 30 d'octubre: Zona esportiva de Montbarbat, d'11.00h a 13.00h. 

La Jornada Participativa consistirà en un debat obert a tota la ciutadania, i tindrà lloc el 18 de novembre a les 19.30 hores al Teatre La Societat.

La Pista Jardí ha esdevingut al llarg dels anys, un punt de trobada de la ciutadania del municipi i espai principal dels actes culturals, socials i  esportius. Aquest espai, construït l’any 1949, és un dels elements patrimonials més emblemàtics del nucli de Maçanet. La seva construcció va ser promoguda per l’entitat Societat Recreativa Unió Maçanetenca i feta amb obra gratuïta dels mateixos vilatans. Ha estat sempre un exemple de la solidaritat i germanor dels maçanetencs i maçanetenques.

Un procés participatiu consisteix en debats estructurats al voltant de polítiques públiques que s’organitzen per conèixer l’opinió de la ciutadania amb l’objectiu de definir i prendre una decisió sobre un tema específic. 

Trobeu més informació sobre aquest procés participatiu, aquí

Inscripció a la jornada participativa

 

 

 

Procés participatiu de la Pista Jardí