Nova "Escola Municipal de Formació Continuada", antiga Escola d’Adults

19/07/2022

L’àrea d’Educació canvia el nom per englobar totes les activitats i formació que ofereix aquest servei educatiu

L’Escola Municipal de Formació Continuada (EMFC), coneguda abans com a Escola d’Adults, és l’espai educatiu de referència per a totes les persones que vulguin formar, ampliar i reforçar els seus coneixements des de molts vessants diferents. Aquest servei educatiu municipal, actiu des de fa més de deu anys, aconsegueix reunir aproximadament 600 alumnes cada nou curs.

L’EMFC aposta per la proximitat amb els usuaris, siguin adults o joves, i s’estructurarà similarment a un centre educatiu convencional. L’oferta formativa es distribuirà en cursos acadèmics anuals (de setembre a juny) o en tallers i activitats puntuals.

Els cursos ja consolidats es mantenen, com són els idiomes (català, anglès, francès i alemany), la formació informàtica (ACTIC), activitats lúdiques (cuina, manualitats o dibuix) i el repàs extraescolar.

Externament, també es continuarà realitzant suport lingüístic en anglès a la Llar d’Infants “El Bressol”, als centres educatius primaris Sant Jordi i Les Arrels, i a l’Institut de Maçanet. Com a novetat, i previst que es reprenguin en una nova edició a partir del setembre, s’ha aposat per l’acompanyament en la lectura intergeneracional, amb el projecte Lecxit, així com la impulsió del projecte Cafè 0-6,

“Aquest canvi de nom representa una nova etapa per l’Educació a Maçanet de la Selva: donarem resposta a les necessitats formatives dels maçanetencs i maçanetenques de totes les edats”, explica la regidora d’Educació, Rosa Casas.  

Tot i el canvi de nom, el lloc físic de l’Escola Municipal de Formació Continuada serà a l’edifici municipal Can Trinxeria (avinguda de Catalunya, 2). Per posar-vos en contacte amb l’Escola, el correu de contacte serà eformacio@massanetdelaselva.cat i el telèfon, 972 65 50 25.

Pròximament, s’anunciarà l’oferta educativa pel nou curs 2022/2023.

Nova "Escola Municipal de Formació Continuada", antiga Escola d’Adults