L’Ajuntament organitza un procés participatiu per la gestió de la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc

28/01/2022

Es tracta d’una enquesta digital que permetrà filtrar què n'opinen i què volen els veïns 

Es tracta d’una enquesta en format digital que permetrà filtrar què volen els veïns

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva organitza un procés participatiu sobre la zona esportiva de la urbanització Maçanet Residencial Parc. Aquest procés consisteix en una enquesta digital que permetrà filtrar què volen els veïns. Des d’avui, 28 de gener, ja es pot respondre l’enquesta que es troba a la pàgina web i diferents xarxes socials de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquest projecte participatiu és recollir l’opinió de com s’ha de gestionar i posar en marxa aquest espai. Després de diverses trobades amb entitats i associacions de la urbanització, s’ha acordat que es prenguin decisions de manera col·lectiva. “Amb aquesta enquesta recollim què pensa la ciutadania sobre aquesta zona i com voldria que fos; cal descentralitzar la presa de decisions als llocs i persones afectades”, assegura l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

Actualment, la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc inclou l’espai del bar, terrassa i lavabos; pistes de petanca i tenis; pista exterior d’atletisme; camp de futbol; zona verda que rodeja la pista i parc infantil; i la caseta de bústies i parada d’autobús amb aparcament.

L’espai que inicialment es van idear com a vestidors, no es pot debatre fins que hi hagi sentència ferma judicial. Una vegada es tingui, a través de les entitats i associacions de Maçanet Residencial Parc, es decidirà posar a debat aquest espai.  

La zona esportiva de Maçanet Residencial Parc es va construir al XXXX. Al llarg dels anys s’han anat consolidant usos freqüents gràcies a les entitats de la urbanització i ara, des de l’equip de govern, es vol actualitzar la posada en marxa d’aquest espai: “volem aprofitar al màxim aquests equipaments esportius perquè les associacions hi treguin el màxim rendiment possible”.

Visteu la pàgina d'aquest procés participatiu del web, aquí.

Responeu l'enquesta participativa aquí:

Enquesta "Què n'opines sobre la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc?"

L’Ajuntament organitza un procés participatiu per la gestió de la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc