Procés participatiu de la Zona Esportiva de Maçanet Residencial Parc

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva vol recollir l’opinió de com s’ha de gestionar i posar en marxa l’espai de zona esportiva de la urbanització Maçanet Residencial Parc. Després de diverses trobades amb entitats i associacions de la urbanització, s’ha acordat que la decisió sobre què fer en aquest espai es faci de manera col•lectiva. 

La zona esportiva de Maçanet Residencial Parc inclou l’espai del bar, terrassa i lavabos; les pistes de petanca i de tenis; la pista exterior i d’atletisme; el camp de futbol, el caminet que rodeja la pista i el parc infantil; i la caseta de bústies i parada d’autobús amb aparcament. 

Referent a l’espai que inicialment es va idear com a vestidors, no es pot debatre fins que hi hagi una sentència ferma judicial. Una vegada es tingui, a través de les entitats i associacions de Maçanet Residencial Parc, es decidirà posar a debat aquest espai. 

Responeu a l'enquesta:

Enquesta "Què n'opines sobre la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc?"

Més informació:

  • Notícia "L’Ajuntament organitza un procés participatiu per saber què se n’opina sobre la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc"

Galeria d'imatges de l'Arxiu Municipal de Maçanet de la Selva.