La Policia Local incorpora dos agents policials

01/09/2021

Amb aquesta ampliació, es dona per complet el cos policial de Maçanet de la Selva

Amb aquesta ampliació, es dona per complet el cos policial de Maçanet de la Selva

  

La Policia Local de Maçanet de la Selva ha incorporat dos agents policials. La presentació ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament amb una benvinguda a càrrec de l’alcaldessa, Natàlia Figueras, i la signatura formal del contracte. “Necessitem una policia que faci pedagogia, que sigui propera i estigui al costat de la ciutadania”, els ha exposat l’alcaldessa de Maçanet, Natàlia Figueras.

 

Amb aquestes noves incorporacions, el cos de la Policia Local es manté estable amb l’Inspector Cap de la Policia Local i Cap d’Àrea de Seguretat i Via Pública, Jordi Nogueras, set agents, un inspector de Via Pública i dos agents cívics. En un futur es té previst que s’arribi a la desena d’agents, ja que amb aquesta ampliació “es podran visualitzar accions a llarg termini”, assegura l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

 

La Policia Local de Maçanet de la Selva ha viscut la transformació de Guàrdia Municipal a Policia Local en els darrers mesos. El passat mes d'abril es va presentar el nou cos amb la presència del llavors conseller d’Interior, Miquel Sàmper.

La Policia Local incorpora dos agents policials