Escola Municipal de Formació Continuada: inscripció oberta fins al 14 de setembre

05/09/2022

El nou curs escolar 2022/2023 ha començat i amb ell, el nou curs de l'Escola Municipal de Formació Continuada de Maçanet de la Selva, antiga Escola d'Adults. 

Els cursos ja consolidats es mantenen, com són els idiomes (català, anglès, francès i alemany), la formació informàtica (ACTIC), activitats lúdiques (cuina, manualitats o dibuix) i el repàs extraescolar.

Externament, també es continuarà realitzant suport lingüístic en anglès a la Llar d’Infants “El Bressol”, als centres educatius primaris Sant Jordi i Les Arrels, i a l’Institut de Maçanet. Com a novetat, i previst que es reprenguin en una nova edició a partir del setembre, s’ha aposat per l’acompanyament en la lectura intergeneracional, amb el projecte Lecxit, així com la impulsió del projecte Cafè 0-6. 

Per fer la inscripció, cal omplir la Butlleta d'Inscripció i adjuntar-la a una instància genèrica presencialment (OAC) o telemàticament (enllaç a la instància genèrica). També trobareu la butlleta a Can Trinxeria. 

Tot i el canvi de nom, el lloc físic de l’Escola Municipal de Formació Continuada continuarà sent l’edifici municipal Can Trinxeria (avinguda de Catalunya, 2). Per posar-vos en contacte amb l’EMFC, podeu escriure un correu electrònic a eformacio@massanetdelaselva.cat i el telèfon, 972 65 50 25.

 

TRÀMIT D'INSCRIPCIÓ 

Omplir el següent formulari > Adjuntar-lo a una instància genèrica abans del 14 de setembre. 

 

Instància genèrica

 

Escola Municipal de Formació Continuada: inscripció oberta fins al 14 de setembre


dilluns
05
de setembre 2022
dimecres
14
de setembre 2022

Telemàticament