El Ple aprova la modificació del Reglament del servei d’abastament d’aigua per especificar-hi la situació de sequera

25/03/2024

L’objectiu és incloure un règim més complet i específic pel que fa a les mesures que podrà adoptar el consistori

El Ple de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha aprovat inicialment la modificació del Reglament del servei d’abastament d’aigua amb l’objectiu d’establir-hi un règim més complet i específic en situació de sequera. El Ple s’ha celebrat en sessió ordinària aquest vespre, 25 de març, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva. 

Amb aquesta modificació, s’amplien les mesures que podrà adoptar el consistori per afavorir l’estalvi d’aigua, les potestats de control i sanció vers el malbaratament d’aigua. A principis de març, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva va reunir les associacions de veïns, representants de la pagesia i sector industrial i comercial per tal de fer-los arribar els punts d’aquesta modificació, que estarà en exposició pública durant trenta dies. 

El Ple també ha aprovat l’atorgament de la Medalla de la Vila 2024, acte que se celebrarà el pròxim diumenge 28 d’abril.

El ple d’avui ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, obert a la ciutadania i retransmès en directe al canal de Youtube oficial de l’Ajuntament.

El Ple aprova la modificació del Reglament del servei d’abastament d’aigua per especificar-hi la situació de sequera