Visitables virtualment alguns espais històrics de Maçanet de la Selva

11/10/2021

Aquest cap de setmana s'ha celebrat les jornades del patrimoni europeu a Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva ha acollit aquest cap de setmana les jornades del patrimoni europeu amb una gran acollida i participació. Aquest dissabte i el diumenge s'ha pogut fer visites al Pou de Glaç, a la Torre de Puigmarí i a la Castell de Torcafellói també, i en el marc de feÇtival Octubre, s'han realitzat visites teatralitzades pel centre històric del municipi.


Com a novetat els espais de la Torre de Puigmarí, el Pou de Glaç, l'Església de Sant Llorenç, l'Església de Martorell i el Castell de Torcafelló s'ha col·locat uns codis QR que permetran al visitant poder visualitzar l'espai de forma virtual quan aquests no estiguin oberts al públic.


A partir d'avui podreu visitar aquests espais de forma virtual a l'apartat "Què visitar?" de la pàgina web de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva.

En el següent enllaç "veure" podeu consultar el patrimoni de Maçanet de la Selva i també realitzar les visites virtual a la Torrre de Puigmarí, el Pou de Glaç, l'Església de Sant Llorenç, el Castell de Torcafelló i l'Església de Martorell.

Veure

Visitables virtualment alguns espais històrics de Maçanet de la Selva