Visita institucional a Quesada (Jaén), poble agermanat amb Maçanet de la Selva

01/07/2022

Del 21 al 23 d’octubre, l’Ajuntament visitarà el poble de Quesada

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva organitza una visita institucional a Quesada (Jaén), el poble agermanat amb Maçanet de la Selva. La data prevista d’aquesta sortida és del 21 al 23 d’octubre. Part del consistori es traslladarà al poble de la província de Jaén amb l’objectiu d’establir i mantenir vincles amb els veïns de Quesada.

“L’agermanament entre Quesada i Maçanet de la Selva és imprescindible per rememorar, homenatjar i fer perdurable la història dels nostres veïns”, explica l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

Per aquest motiu, l’Ajuntament posa a disposició un autocar de 50 places per aquells veïns que vulguin acompanyar el consistori al poble. El cost de l’estança anirà a càrrec de cadascú, tenint en compte que les reserves d’hotel, així com les activitats i actes, es faran en conjunt.

Tothom qui estigui interessat en formar part d’aquesta experiència, pot demanar més informació i inscriure’s a info@massanetdelaselva.cat fins al 15 de juliol.

Primera visita institucional

L’octubre de 1999, el poble de Quesada va visitar Maçanet de la Selva, després que l’ajuntament maçanetenc els visités. En record d’aquesta visita es va col·locar una placa a l’avinguda de Catalunya en què hi diu “Maçanet de la Selva agermanat amb el poble de Quesada. 31 d’octubre de 1999”. Així mateix, a l’actual Sala de Juntes de l’Ajuntament s’hi exposa un quadre il·lustrant els “temporeros de la aceituna”, element típic de Quesada.

Més de vint anys després, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha pres la iniciativa de tornar a activar l’agermanament per enriquir el coneixement de la ciutadania i donar a lloc l’intercanvi cultural. 

Visita institucional a Quesada (Jaén), poble agermanat amb Maçanet de la Selva