Una seixantena d’alumnes descobreixen la fauna dels boscos de Maçanet de la Selva

01/03/2023

L’escola Sant Jordi ha participat en els tallers que ha organitzat l’àrea de Medi ambient aprofitant l’exposició “Qui viu als nostres boscos?”

Una seixantena d’alumnes ha descobert la fauna dels boscos de l’entorn del municipi en uns tallers, organitzats per l’àrea de Medi ambient i a càrrec de la Fundació Emys, aprofitant l’exposició de la Sala TrinxArt, “Qui viu als nostres boscos?”.

Els alumnes, de 3r i 4t de primària de l’escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva, han pogut conèixer de primera mà i de forma didàctica quines són les espècies més representatives de l’entorn natural de Maçanet. L’objectiu dels tallers és saber identificar aquesta fauna per així aprendre a conservar-la, protegir-la i ajudar a mantenir l’equilibri dels ecosistemes.

“Cal que els nens s'apropin a la natura i aprenguin a respectar-la; perquè conèixer és estimar”, explica la regidora de Medi ambient, Marta de Egea.

L’exposició es pot visitar durant tot el mes de març a la sala d’exposicions Sala TrinxArt de Can Trinxeria, de dilluns a divendres, 16 a 20 hores.

Una seixantena d’alumnes descobreixen la fauna dels boscos de Maçanet de la Selva