“Trobar la bellesa a la vellesa” amb Pilarín Bayés

14/03/2022

La il·lustradora ha estat protagonista d’una entrevista on s’ha explicat la seva vida com a dona emprenedora

Aquest passat diumenge 13 de març, la il·lustradora Pilarín Bayés ha visita el municipi de Maçanet de la Selva amb motiu de la xerrada “Troba la bellesa a la vellesa” en el marc de les activitats del Dia Internacional de la Dona.

La il·lustradora primer va visitar l’Ajuntament de Maçanet de la Selva on va firmar el llibre d’honor juntament amb la periodista Clara Sánchez- Castro Bonfill. L’alcaldessa del municipi li va fer entrega de dos detalls institucionals com agraïment a la seva visita al municipi.

El Teatre La Societat va ser el lloc escollit per a una entrevista entre Clara Sánchez-Castro i Pilarín Bayés on es va fer un repàs de la vida de la il·lustradora que va servir per reflexionar sobre el paper de les dones al llarg de la història.  L’acte va finalitzar amb un petit concert de grups locals.

Aquest acte va estar organitzat per l’Ajuntament de Maçanet de la Selva i l’Associació Sociosanitària Isabel Solà i la col·laboració de l’Associació Contra el Càncer de Maçanet de la Selva.

El passat dimarts dia 8 de març es va celebrar l’acte institucional del dia mundial de la Dona, també al Teatre La Societat, on es va fer lectura del manifest per part de tot l’equip de govern municipal i es va presentar el llibre “El Silenci d’una Artista, la pianista Sara Guzmán” del maçanetenc Francisco Javier Laso. L’acta va anar acompanyat de l’actuació musical del pianista reconegut i guardonat Javier Laso.

Els actes del 8M finalitzen el pròxim 15 de març amb la xerrada “El sòl pelvià i els hipopressius” a càrrec de Viqui Pozzi a la sala polivalent de la Biblioteca.

 

“Trobar la bellesa a la vellesa” amb Pilarín Bayés