Torna el Maçanet a la Fresca el mes de juliol.

28/06/2021

La regidoria de Promoció Econòmica i Cultura Popular conjuntament amb la regidoria d’Ensenyament i Festes  tornen a organitzar els dijous i dissabtes de juliol els “Maçanet a la Fresca”.

La regidoria de Promoció Econòmica i Cultura Popular conjuntament amb la regidoria d’Ensenyament i Festes  tornen a organitzar els dijous i dissabte de juliol els “Maçanet a la Fresca”.

El juliol del 2020 a causa de les mesures restrictives es va estrenar el format “Maçanet a la Fresca” que substituïa  el tradicional “Mercat del Sentits” de Maçanet de la Selva.  Aquest nou format va ser un èxit i des de la regidoria de Promoció Econòmica i Cultura Popular s’ha decidit repetir-lo aquest estiu.

Així doncs els dijous del mes de juliol a les 20.00 h es podrà gaudir de concerts a l’Avinguda Catalunya a càrrec dels professors i professores de l’Escola de Música de Maçanet de la Selva. Cada setmana s’ha escollit un estil diferent de música.

Els dissabtes a la Plaça de l’Església es podrà gaudir de concerts musicals de gospel, grans veus i cançons de la música i un monòleg tribut a Eugenio.

Es realitzarà control d’aforament però no caldrà venta anticipada d’entrades pel Maçanet a la Fresca.

Torna el Maçanet a la Fresca el mes de juliol.