La Pista Jardí (nucli urbà)

La Pista Jardí està situada a l'avinguda Catalunya, tocant a la plaça de l'Església. Està envoltada d'arcs i jardins, oberta al públic durant tot l'any. Amb les últimes reformes, just al costat s'ha enjardinat un espai on s'hi ha construït un bar per anar-hi mentre gaudim d'algun espectacle. Actualment, podem dir que é sun gran jardí condicionat a les necessitats del poble de Maçanet.

La construcció de la Pista Jardí va ésser idea dels membres de la Societat Recreativa Unió Maçanetenca (creada el 1915 per tal de posar fi a les rivalitats entre el jovent del poble i per crear una entitat cultural i de lleure).

Tot el poble va col·labora a,b gran esperit de convivència i d'entusiasme i es va inaugurar per la Festa Major de l'any 1949.

En aquesta obra, des dels seus inicis fins avui, es pot dir que s'hi ha celebrat gairebé tots els balls, homenatges a la vellesa, festivals infantils i culturals, espectacles de teatre, de revista i cinema, classes de ball i sardanes, casals d'estiu, combats de boxa, patinatge sobre rodes i hoquei patins. Amb la Pista Jardí s'ha aconseguit acollir totes les activitats reaccreatives, culturals i esportives.

Google Maps

 

Font: Taller d'Història de Maçanet de la Selva