Casals d'estiu

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva organtiza el Casal d'estiu infantil i jove per a nens i nenes de 3 a 16 anys.

CASAL D'ESTIU 2023

Descobrim les 7 Meravelles del Món

EDATS: de 3 a 12 anys.

DATES: del 26 de juny al 4 d’agost, i del 16 d’agost a l’1 de setembre.

LA HISTÒRIA:

Ens transportarem a un emocionant viatge per tot el món. Recorrerem alguns dels països més interessants del planeta i hi descobrirem les meravelles més espectaculars i enginyoses creades per la humanitat.

Després d’una breu investigació sobre les set meravelles del món antic, ens centrarem en els monuments que van resultar guanyadors en un concurs d’àmbit internacional de la New Open World l’any 2007. Per acabar, coneixerem aquells monuments que van quedar finalistes amb activitats basades en el joc, l’esport, la creativitat, i fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, igualtat i autoestima.

CASAL JOVE D’ESTIU 2023

EDAT: de 12 a 16 anys (1r-4t d’ESO)

LA HISTÒRIA:

Aquest any el Casal Jove d’Estiu estarà enfocat en l’aventura i el descobriment de l’entorn natural. Posarem en pràctica algunes d eles tècniques pròpies del buschcraft, és a dir, l’art de viure en contacte amb la natura, aprofitant els seus recursos pel benestar i la supervivència.

Adquirirem habilitats i coneixements per viure a l’aire lliure aprenent a observar, conèixer, estimar i protegir la natura. Es tracta d’una proposta d’acció i aventures totalment segura.