Premis "Maçanet És Esport" per reconèixer els mèrits i rendiment esportiu

05/06/2024

Presentació de candidatures oberta fins al 30 de juny de 2024

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva impulsa els primers Premis "Maçanet És Esport", per reconèixer els mèrits i rendiment esportiu dels esportistes maçanetencs o aquells que facin un esport en una entitat o club del municipi. 

Els premis consten de sis categories:

Millor Esportista Masculí, títol individual.

Millor Esportista Femení, títol individual.

Millor Equip, títol a un grup de persones.

Premi d’Honor, a títol individual o grup per la seva tasca la darrera temporada.

Trajectòria Personal, a títol individual o grup que es vulgui reconèixer la seva trajectòria personal al llarg de la història.

Premi Maçanet, a títol individual, amb vinculació o no al municipi, per la seva vinculació, dedicació, honor, trajectòria o mèrits en el món esportiu.

"L'esport a Maçanet de la Selva és molt dinàmic i l'àrea d'Esports aposta per posar en valor tant el rendiment individual en competició, com els resultats aconseguits en grup", explica el regidor d'Esports, Edu Serra. 

Qualsevol persona pot presentar la candidatura en el seu nom o la d’un altre per tal que es reconegui la seva tasca esportiva la darrera temporada 2023/2024. Cal adjuntar en una instància genèrica el document de sol·licitud de presentació de candidatura fins al 30 de juny de 2024. 

TRÀMIT

Sol·licitud de presentació de candidatures

-> Instància genèrica

Cada candidatura serà valorada per un jurat on hi haurà representats diferents àmbits de l’esport que decidirà, mitjançant un sistema de punts, quina és la millor candidatura per a rebre el premi.

Al mes de setembre tindrà lloc el primer lliurament dels Premis "Maçanet És Esport". 

Premis "Maçanet És Esport" per reconèixer els mèrits i rendiment esportiu