Premi de Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva: convocatòria oberta del 15 al 29 de maig

14/05/2024

Des de l’àrea de Joventut es vol reconèixer l’excel·lència dels treballs d’investigació sobre el municipi de Maçanet de la Selva

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva impulsa el  Premi de Treballs de Recerca per posar en valor l’excel·lència dels treballs de recerca que tinguin per objecte el municipi de Maçanet de la Selva. Del 15 al 29 de maig de 2024, els alumnes de segon de Batxillerat que hagin fet el treball de recerca sobre Maçanet de la Selva, podran presentar el seu treball a través d’una instància genèrica.

“Volem avivar el sentiment de pertinença ciutadana dels joves en el municipi, així com despertar interès per la investigació del seu entorn més proper”, explica la regidora de Joventut, Júlia Barceló.

Aquest premi està dirigit als alumnes que estiguin cursant Batxillerat a qualsevol Institut de Catalunya i faci el seu treball de recerca sobre el municipi de Maçanet de la Selva, ja sigui en l’àmbit científic, com social, cultural i històric. Els treballs de recerca presentats poden ser individuals o col·lectius i cal que la data del curs correspongui a la de la convocatòria.

Pel que fa al premi, s’atorgarà un sol premi econòmic de 200 euros i dues distincions acreditant la participació. Els treballs presentats estaran a disposició de l’Arxiu municipal i la Biblioteca municipal per a la seva consulta.

Consulteu aquí les bases del I Premi de Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva.

Premi de Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva: convocatòria oberta del 15 al 29 de maig