Pilarín Bayés inaugura el mural dedicat a Maçanet de la Selva

12/06/2023

El dibuix està situat a la façana de l’Ajuntament i hi representa els elements més emblemàtics  de la vila, el paisatge, les entitats i la seva gent

La il·lustradora Pilarín Bayés va inaugurar el mural dedicat a la vila de Maçanet de la Selva situat a la façana de l’Ajuntament. El dibuix representa els elements més emblemàtics de la vila, així com el paisatge, les entitats i la seva gent.

El mural, de 6 metres de llargada i 4 d’alçada, està situat a la façana de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, just davant la parada de l’autobús. S’hi destaquen les entitats esportives i culturals, dins una representació ampliada de la Pista Jardí de Maçanet de la Selva, envoltada de turons i plena de gent.

“Aquest mural representa la germanor de tot un poble, unit, divers i ric en cultura, esport, història...”, va destacar l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, qui va assegurar que aquest dibuix “s’utilitzaria en moltes futures ocasions”.

Pilarín Bayés també va participar en la col·lecta de l’Associació contra el càncer de Maçanet de la Selva, en la seva jornada anual d’activitats solidàries, com el sorteig de la tradicional vànova de l’amistat confeccionada per maçanetenques. L'Escola de Música va ambientar la plaça amb unes audicions a piano dels seus alumnes.

Fotos: Frederic Wolf. 

Pilarín Bayés inaugura el mural dedicat a Maçanet de la Selva