Nova estació pública i gratuïta de recàrrega per a vehicles elèctrics

19/03/2021

A Maçanet posem  en marxa la primera estació pública i gratuïta de recàrrega per a vehicles elèctrics. L’estació es troba situada al Passeig Sant Llorenç (davant del Pavelló municipal) i la iniciativa ve impulsada per la regidoria de Medi Ambient.

A Maçanet posem  en marxa la primera estació pública i gratuïta de recàrrega per a vehicles elèctrics. L’estació es troba situada al Passeig Sant Llorenç (davant del Pavelló municipal) i la iniciativa ve impulsada per la regidoria de Medi Ambient amb una inversió d’aproximadament 12.000 euros dels quals 5000 han estat subvencionats per la Diputació de Girona.  L’estació compta amb un punt de recàrrega semi-ràpida de 44kW que permet la recàrrega simultània de dos vehicles (22 kW) amb un temps límit de 3 hores. Trobareu  tota la informació del funcionament en un vinil explicatiu al mateix punt. 

Un dels objectius de de la regidoria de medi  ambient ha estat el d’aplicar criteris mediambientals en l’estructura general de l’Ajuntament i el seu funcionament. És per aquest motiu que s’ha apostat per dur a terme accions transversals que tinguin impacte en la millora de la sostenibilitat en diferents àmbits, com ara el foment de la mobilitat amb vehicle elèctric. 

Tenir cura de l’entorn és cosa de tots.

Empresa instal·ladora: Audit Mobility

Nova estació pública i gratuïta de recàrrega per a vehicles elèctrics