Nous vestidors i espai polivalent a Maçanet Residencial Parc

27/02/2023

Les entitats podran disposar de la instal·lació per a realitzar activitats

La zona esportiva de Maçanet Residencial Parc torna a tenir vestidors. Aquest espai disposarà d’una sala polivalent i vestuaris que es podran fer servir per part de totes les entitats que ho sol•licitin. Així doncs, Maçanet Residencial Parc disposarà a partir d’ara d’un nou espai que permetrà donar sortida a les activitats, serveis i necessitats que sorgeixen.

“Amb l’obertura dels vestidors, creiem que hem complert un dels reptes que ens demanaven els veïns de la urbanització: oferir activitats i donar vida aquesta zona, que no podien fer-ho si no es disposava d’aquest espai”, ha explicat l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

També ajudarà a agilitzar la millora de la zona esportiva iniciada amb la licitació de les pistes de la petanca, el bar, les millores de la caseta de les bústies i la millora de la gestió de les zones verdes d’aquest espai. En un futur proper, i a l’espera d’un comportament cívic i respectuós, es millorarà el parc infantil d’aquest espai.

L’any 2022 l’Ajuntament de Maçanet de la Selva va organitzar un procés participatiu per a recollir les opinions dels veïns referent a la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc. Aquesta enquesta va concloure que calia millorar l’espai i sobretot donar un ús polivalent a l’edifici dels vestuaris. Així doncs, es va encarregar un projecte a una constructora local de millora de l’edifici dels vestuaris donar-li un ús polivalent. La reconstrucció duta a terme s’ha fet en instal•lació elèctrica, tancaments, paviments i seguretat.

Gairebé 10 anys per obrir els vestidors

A finals de l’any 2014 es va iniciar la construcció dels vestidors de Maçanet Residencial Parc per tal que les entitats i associacions poguessin disposar d’un espai propi per dinamitzar la zona i portar a terme activitats. Aquest espai no es va arribar a inaugurar perquè l’empresa constructora no va finalitzar les obres i es va declarar insolvent. Davant aquesta situació, l’Ajuntament va iniciar un procés legal, el qual no va permetre l’ús de l’espai mentre hi hagués el procés judicial. El procés legals es va allargar fins a l’any 2021,  el qual la sentència exposa la mala praxis de l’empresa constructora. Cal remarcar que durant tot aquest temps, la instal·lació va ser objecte de diferents actes vandàlics.

Nous vestidors i espai polivalent a Maçanet Residencial Parc