Maçanet vibra amb el primer cap de setmana del feÇtival octubre

12/10/2021

Concerts, tasts de vins i una presentació de llibres en el primer cap de setmana del FeÇtival Octubre

El divendres 8 d’octubre es va iniciar el Feçtival Octubre amb Ferran de Palau en el Teatre La Societat on es va poder gaudir de la seva música guardonada per diferents premis musicals. Dissabte va ser el torn de la presentació del llibre “Decàleg irreverent per a la defensa del català” de Gerard Furest en el teatre La Societat on es va realitzar en format conversa la presentació del llibre. Tot seguit es va celebrar en el paratge de Martorell un tast de diferents vins a càrrec de Josep Guasch. I per últim, ja entrada la nit, la Pista Jardí va acollir la presentació del segell discogràfic independent “Luup Records” amb la presentació de Galgo Lento, Ariana Abecasis i Marion Harper. Aquest acte va anar acompanyat de cervesa artesana a càrrec de Cerveses Marina de Blanes.

El cap de setmana va finalitzar amb el concert d’Anna Roig & Àlex Casanyes Big Band Project on catorze músics, el director i la veu exquisida d’Anna Roig varen fer gaudir el públic amb cançons franceses i altre composicions per a l’ocasió.

El pròxim cap de setmana Maçanet tornarà a gaudir del Feçtival Octubre amb Quimi Portet, Las Migas i concerts de veterans de KM0. Tota la programació està disponible al web del feÇtival octubre

Maçanet vibra amb el primer cap de setmana del feÇtival octubre