Maçanet torna a acollir el FITAG

20/08/2021

El pròxim 27 d'agost es podrà gaudir de l'espectacle "Tot s'apaga en el moment que em mires" de la companyia La Col·lectiva Imaginària de València.  

El pròxim 27 d’agost el teatre La Societat de Maçanet de la Selva es podrà tornar a gaudir d’un espectacle del FITAG amb la tragicomèdia “Tot s’apaga en el moment que em mires” de la companyia valenciana La Col·lectiva Imaginària.

Una activista política, una advocada de prestigi, una exjugadora de bàsquet i un somiador de baixa estofa tracten de sobreviure en un món que els nega l'oportunitat de complir els seus desitjos. És millor acceptar les regles del joc capitalista i sobreviure o armar-se de coherència i convertir-se en l'anomalia del sistema? La vida és una decisió constant. Des de ben menuts ens obliguen a triar: judo o dansa? Futbol o bàsquet? Nines o soldadets? Ciències o lletres? Però, i si l'única decisió important és aquella que mai ens atrevim a preguntar-nos? Viure o morir? Tot s'apaga en el moment que em mires és una instantània d'una generació jove a la qual s'impedeix perdre la innocència.

La Col·lectiva Imaginària va començar sent un col·lectiu teatral universitari que va sorgir a partir de la passió comuna que els seus membres sentien pel teatre i per la necessitat de reviure el teatre universitari. Els seus components són joves (tots els membres tenen menys de trenta anys), amb diverses experiències teatrals i una formació comuna vinculada a l'Aula de Teatre de la Universitat de València i a altres iniciatives com l'Escena Erasmus. El 2017 decideixen constituir-se finalment com a companyia teatral i emergeixen amb Tot s'apaga en el moment que em mires, la seva primera producció. Altres dels seus treballs són Prohibida la reproducció, Sempre Calders, Trastocando la Navidad o Cuirasses. En ser aquesta una companyia de gent molt jove, es pretén potenciar i promoure sinergies entre la companyia i dramaturgs joves i emergents.

La venda d’entrades per aquest espectacle es realitzarà mitjançant la nova web de venda d’entrades tickets.maçanetdelaselva.cat o presencialment el mateix dia de l’espectacle a partir de les 17.00 h

Veure

Maçanet torna a acollir el FITAG


divendres
27
d’agost 2021

Teatre La Societa