Maçanet de la Selva estrena nova pàgina web

Des del 15 de gener la nova pàgina web de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva ja està operativa amb nou domini. S'incorpora la Ç que fins ara era una doble S: www.maçanetdelaselva.cat.

El febrer del 2020 es va atorgar a l’empresa LADEUS l’encàrrec d’actualitzar la pàgina web i la imatge corporativa de l’Ajuntament. L’equip de Govern es va plantejar tres aspectes claus per l’actualització:

  • Més facilitat per fer qualsevol tràmit o gestió.
  • Millorar les eines de transparència.
  • Ampliar continguts d'interés general relacionats amb la cultura, l'esport i la promoció econòmica i turística del municipi.

Aquesta nova pàgina web compta també amb la capacitat d’adaptar-se a tots els dispositius des dels quals la ciutadania accedeix; mòbil, tauletes digitals i ordinadors. També, té la capacitat de posicionar directament tràmits i gestions a cercadors d’internet per tal que els ciutadans puguin cercar-los i realitzar-los de forma ràpida i senzilla.

Per últim, i a petició d’entitats i associacions, s’ha millorat i fet més visible l’agenda d’activitats del municipi. Aquestes podran accedir directament a aquesta agenda i incorporar-hi els esdeveniments que creguin oportuns.

També es va aprofitar per actualitzar i millorar la imatge corporativa: simplificació del grafisme de l’escut i la creació de quatre logotips que identifiquin el municipi en general, les actuacions relacionades de cultura, les d’esport i de comerç i turisme. Aquests logotips es basen en la contracció de “Maçanet” en una M i un Ç.

Visualitza aquí la roda de premsa

Maçanet de la Selva estrena nova pàgina web