Maçanet de la Selva estrena nova pàgina web

22/01/2021

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha renovat la pàgina web i també la imatge corporativa.

Des del 15 de gener la nova pàgina web de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva ja està operativa amb nou domini. S'incorpora la Ç que fins ara era una doble S: www.maçanetdelaselva.cat.

El febrer del 2020 es va atorgar a l’empresa LADEUS l’encàrrec d’actualitzar la pàgina web i la imatge corporativa de l’Ajuntament. L’equip de Govern es va plantejar tres aspectes claus per l’actualització:

  • Més facilitat per fer qualsevol tràmit o gestió.
  • Millorar les eines de transparència.
  • Ampliar continguts d'interés general relacionats amb la cultura, l'esport i la promoció econòmica i turística del municipi.

Aquesta nova pàgina web compta també amb la capacitat d’adaptar-se a tots els dispositius des dels quals la ciutadania accedeix; mòbil, tauletes digitals i ordinadors. També, té la capacitat de posicionar directament tràmits i gestions a cercadors d’internet per tal que els ciutadans puguin cercar-los i realitzar-los de forma ràpida i senzilla.

Per últim, i a petició d’entitats i associacions, s’ha millorat i fet més visible l’agenda d’activitats del municipi. Aquestes podran accedir directament a aquesta agenda i incorporar-hi els esdeveniments que creguin oportuns.

També es va aprofitar per actualitzar i millorar la imatge corporativa: simplificació del grafisme de l’escut i la creació de quatre logotips que identifiquin el municipi en general, les actuacions relacionades de cultura, les d’esport i de comerç i turisme. Aquests logotips es basen en la contracció de “Maçanet” en una M i un Ç.

Visualitza aquí la roda de premsa

Maçanet de la Selva estrena nova pàgina web