Maçanet de la Selva consolida la Policia Local

08/05/2024

El cos policial es professionalitza amb la incorporació del nou cap i caporal, Xevi Garcia

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva consolida i professionalitza el cos de la Policia Local amb la incorporació del nou cap i caporal, Xevi Garcia. A principis de mes del maig també es van incorporar 3 agents interins, completant un cos policial amb 11 agents en total.

“Amb la consolidació del cos de la Policia Local fa que immediatament reforcem les actuacions policials en tot el municipi de Maçanet de la Selva”, assegura l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

Aquesta novetat permet cobrir amb més agents els diferents torns per garantir “una policia de proximitat de qualitat”. També permet reforçar en actuacions concretes, com són la tinença d’animals, els controls de vehicles, els fraus en els subministraments elèctrics i d’aigua, activitats il·lícites i control d’obres sense llicències i ocupacions.

Actualment, s’està treballant la campanya d’estiu per encarar actuacions concretes “que donin solució a situacions de la vida quotidiana, a causa del creixement de veïns per les segones residències en les urbanitzacions”.

Nou cap i caporal

Xevi Garcia (Llagostera, 1984) es va incorporar al cos de la Policia Local de Maçanet de la Selva a mitjans d’abril amb l’objectiu “de situar el cos de la Policia Local al lloc on li pertoca, seguint les línies de proximitat i eficiència”.

Contacte amb la Policia Local

Tel. Mòbil - 606 19 01 67 / Tel. Emergència – 112

Maçanet de la Selva consolida la Policia Local