Maçanet de la Selva congela els impostos un any més

27/10/2023

El Ple extraordinari d’avui ha aprovat provisionalment les Ordenances fiscals 2024

Maçanet de la Selva congela els impostos un any més. El Ple extraordinari d’aquest matí ha aprovat provisionalment les Ordenances fiscals 2024 amb la voluntat de millorar-ne el redactat per tal que l’usuari comprengui l’aplicació de les ordenances i se’n beneficiï de les bonificacions.

“Malgrat la puja  generalitzada de costos i despeses, l’Ajuntament fa un esforç molt gran per no repercutir-la en els impostos al municipi; això comporta governar amb molta precaució per gestionar els ingressos de manera molt acurada”, ha explicat l’alcaldessa, Natàlia Figueras.  

De les modificacions que proposa el nou text de les Ordenances fiscals 2024, s’ha canviat el redactat dels textos per millorar-ne les interpretacions. Tal com ha assenyalat la regidora d’Hisenda, Anna Fàbregas, “la voluntat de l’Ajuntament és no fer pagar més al ciutadà, però sí ser contundents a l’hora d’aplicar-les”.

Dins l’ordre del dia del Ple, també s’ha aprovat una modificació de crèdit per dotar econòmicament les pujades de subministrament, així com organitzar les activitats de Nadal i adquirir nou material per la Policia Local.

El ple extraordinari ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, obert a la ciutadania i retransmès per videoacta al canal oficial de Youtube.

Maçanet de la Selva congela els impostos un any més