Maçanet de la Selva aborda la problemàtica de les addiccions als joves

15/03/2024

L’Ajuntament s’ha reunit aquest matí amb la Coordinació Territorial de Joventut a Girona, Mossos d’Esquadra, el CAS, l’Institut de Maçanet, el CAP i l’Agència de Salut Pública

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha abordat la problemàtica de les addiccions al municipi, especialment als joves, amb una reunió amb els diferents agents implicats. En aquesta reunió s’ha traçat una diagnosi de la situació actual, les accions que s’estan fent al respecte i s’ha acordat crear una Taula de Salut, amb l’objectiu de coordinar projectes, programes i serveis relacionats amb tots els àmbits de la salut.

En aquesta reunió hi ha participat la direcció de l’Institut de Maçanet; la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut Sils-Vidreres-Maçanet; la coordinadora del CAS Girona, Begoña Gonzalvo; la Coordinació Territorial de Joventut a Girona; Mossos d’Esquadra; representants de l’Agència de Salut Pública de Catalunya; i representants polítics de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva; la regidora d’Educació, Rosa Casas; la regidora de Joventut, Júlia Barceló, el regidor de Benestar Social, Frederic Wolf i l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

 “Valorem molt positivament que per primera vegada hàgim posat sobre la taula, de manera coordinada, la problemàtica de les addiccions dels joves a Maçanet de la Selva”, ha explicat l’alcaldessa.

A finals de l’any 2023, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva es va reunir amb la secretària general de Salut Pública, la Dra. Carmen Cabezas, on es va posar a la taula la necessitat d’abordar les addiccions al municipi.

Maçanet de la Selva aborda la problemàtica de les addiccions als joves