Maçanet de la Selva celebra amb èxit el mercat de la pagesia i l'artesania

10/05/2021

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de maig, Maçanet de la Selva ha celebrat el Mercat de la Pagesia i l'Artesania amb èxit i satisfacció per totes les parts implicades.

El mercat s'ha pogut celebrar finalment, després d'anul·lar-la el 2020 per la COVID i el cap de setmana de l'1 i 2 maig no poder-se celebrar per la pluja, amb un gran èxit de participació de parades, més de 60, i de públic, es calcula que cada dia han passat més de 1.500 persones.
Dissabte 8 de maig es va iniciar el mercat amb la inauguració per part de la comarca convidada; el Pla de l'Estany. El vicepresident del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i els consellers de turisme i promoció econòmica varen participar de la inauguració. Tot seguit es va procedir a l'inici de totes les activitats previstes tals com les exposicions a la Can Trinxeria i de l'espai de Nahuel Forchini en el carrer Dolors, les parades de productes, els espais infantils, la demostració d'artesans o l'espai de la Comarca Convidada.
El diumenge 9 de maig es va continuar amb les activitats del dissabte i es va sumar la ruta de tractors per tot el municipi de Maçanet de la Selva amb la participació de més de 60 tractors d'arreu de la comarca que varen acabar essent exposats en el camp d'en Cinto.
L'edició d'enguany ha ocupat molt més espai que anteriors edicions a causa de les mesures per contenir la COVID19 i ha comptat amb unes 1.500 persones per dia.
La regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Cultura Popular valora molt positivament l'edició d'enguany i ben aviat realitzarà una valoració detallada per tal de millorar-ne la pròxima edició.

Maçanet de la Selva celebra amb èxit el mercat de la pagesia i l'artesania