Maçanet amb La Marató de TV3 per la Salut Mental

16/12/2021

S'han organitzat un seguit d'activitats benèfiques al llarg de la setmana

Tornen les festes de Nadal i com és habitual, La Marató de TV3 dona el tret de sortida a l'esperit més solidari. 

La Marató de TV3 se celebra aquest diumenge 19 de desembre, i a Maçanet de la Selva s'han organitzat un seguit d'activitats amb la finalitat de celebrar i recaptar diners per la causa d'enguany, la salut mental. 

L'entitat de les Mestresses de Maçanet van organitzar una xocolatada el passat dimecres 15 de desembre, durant el mercat. 

El mateix diumenge 19 de desembre, a les 18 h, a La Societat, el Grup de Música i Teatre El Gínjol farà el seu Concert de Nadal. 

La Biblioteca municipal, durant tot el mes de desembre, vendrà excedent de llibres i revistes (1€ cada llibre, i 1€, cinc revistes). Tots els diners recaptats aniran íntegrament destinats a La Marató. 

Pel que fa al comerç local, diversos establiments han organitzat iniciatives, com ara sortejos i paneres, per col·laborar-hi i incentivar el petit comerç alhora. 

Als centres educatius també han organiztat activitats internes amb l'objectiu de recaptar fons per la causa. 

L'edició de La Marató de TV3 d'enguany s'enfoca amb la salut mental. Amb el lema "La marató que trenca murs", es tractaran un grup de problemes de salut comuns que afecten "una de cada quatre persones" en algun moment de la seva vida.

Per a més informació sobre La Marató de TV3 per la Salut Mental, visiteu el seu web

Cliqueu aquí per fer una donació directa

 

 

Maçanet amb La Marató de TV3 per la Salut Mental