L'Ajuntament continua apostant per les mentories socioeducatives del Projecte Rossinyol durant el curs escolar

23/01/2024

Aquesta iniciativa té l'objectiu d'afavorir la integració social de l’alumnat i de les seves famílies i incidir en la igualtat d’oportunitats

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva aposta un any més per les mentories socioeducatives del Projecte Rossinyol. Aquesta iniciativa, que està en funcionament des del mes de novembre, té per objectiu afavorir la integració social dels nens i nenes i de les seves famílies, així com incidir en la igualtat d'oportunitats. En total, quatre alumnes dels centres educatius de Maçanet de la Selva s'estan beneficiant d'aquest projecte, que forma part del Pla Educatiu d'Entorn de Maçanet de la Selva. 

La mentoria es tracta d’un acompanyament on el mentor, en aquest cas estudiants de la Universitat de Girona, ofereix al mentorat,  un alumne dels centres educatius de Maçanet de la Selva, un suport i orientació en el procés tant amb relació al desenvolupament acadèmic com en l’àmbit personal. En aquest procés el mentor es converteix en un referent positiu establint una relació de confiança i suport emocional. 

Des de fa anys l'Ajuntament de Maçanet de la Selva aposta per aquesta proposta que promou les oportunitats educatives mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre el consistori i la Universitat de Girona, la Fundació Girona, Universitat i Futur.

Foto: primera trobada de famílies del Projecte Rossinyol el novembre de 2023. 

L'Ajuntament continua apostant per les mentories socioeducatives del Projecte Rossinyol durant el curs escolar