L’Ajuntament aprova les inversions previstes per aquest 2022

03/03/2022

El Ple aprova demanar un crèdit 1.500.000€ per destinar-ho al Subministrament de l’Aigua de Residencial Parc, a l’Espai Jove, al Centre de Serveis/Dia i a la Pista exterior i Skatepark

Aprofitant la bona situació financera del consistori, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha aprovat inicialment els plecs de condicions per la concertació d’una operació de crèdit a llarg termini per un import d’1.500.000€, juntament amb l’aprovació de la modificació de l’annex d’inversions del pressupost municipal de l’exercici 2022.

Aquests dos punts permeten a l’Ajuntament de Maçanet de la Seva establir les aplicacions pressupostàries dels projectes de millora a la via pública de les Passeres de l’entrada del Municipi, la Passera de Can Benet, el Clavegueram del Carrer de la Cala Montgó, l’afaltatge dels carrers d’en Trullars, de Sils, dels Dolors, de Salvador Espriu, de Jaume Balmes, Nou, de Puigmarí, de Sant Sebastià i de part de Residencial Parc; la canonada de l’aigua del Carrer de Sils i la reparació de voreres de l’Av. de Sant Jordi i del Residencial Parc, així com la compra de noves càmeres de seguretat.  

Es contemplen també les propostes de millora a les instal·lacions municipals: Els nous vestidors a la Piscina Municipal, els columbaris al cementiri municipal, la reconstrucció del local social i vestidors de Residencial Parc, l’aparcament d’autocaravanes, on ja s’han iniciat les obres, i l’adaptació per la posada en marxa el Coworking.

S’incorpora també al full de ruta projectes tan esperats com el Centre de Serveis i de Dia, l’Espai Jove i la pista exterior amb l’SkatePark. I segueixen establertes les aplicacions pressupostàries de millora del camí de Marata fins al cementiri nou, la via verda per connectar el tercer polígon amb el nucli i la millora de la carretera de Mas Altaba amb la via verda.

L’Equip de Govern valora molt positivament les inversions, algunes de les quals ja han iniciat la seva execució i d’altres properament seran executades amb el suport econòmic de  Diputació de Girona  i la Generalitat de Catalunya.

Un dels punt que més valora l’equip de govern és poder disposar d’una aplicació de 560.000€ per assumir el subministrament de l’aigua de Residencial Parc properament.

Segons l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, exposa que  “Amb l’aprovació d’aquestes inversions queda manifesta la bona gestió de les finances municipals; tenint en compte la feina interna que hem fet per poder executar durant el 2022 tots aquests projectes tant demanats pels maçanetencs i maçanetenques; i posant en relleu que disposarem dels diners per poder gestionar l’aigua del Residencial Parc properament”.

L’Ajuntament aprova les inversions previstes per aquest 2022