L’Ajuntament acompanya a les famílies en el procés d’escolarització a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització

14/11/2023

És un dels serveis que duu a terme la regidoria d’Educació amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva acompanya a les famílies en el procés d’escolarització als centres educatius del municipi a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). Aquest servei es desenvolupa des de la regidoria d’Educació amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

“Amb l’OME pretenem vetllar per una distribució equilibrada i inclusiva de l’alumnat del municipi”, destaca la regidora d’Educació, Rosa Casas.

Aquest servei ajuda en les gestions de sol·licitud de plaça escolar als centres educatius del municipi; facilita la informació genèrica amb relació a les escoles i institut; i acompanya a les famílies en el procés de preinscripció i matriculació. A més, també dona resposta a les sol·licituds de plaça dels serveis educatius municipals; la Llar d’Infants, l’Escola de Música i l’Escola Municipal de Formació Continuada.

L’Oficina Municipal d’Escolarització es troba ubicada a l’equipament municipal de Can Felló – Àrea de Serveis a les persones (avinguda de Catalunya, 13). Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l’Anna Rovira: arovira@massanetdelaselva.cat / 636 65 35 14.

L’Ajuntament acompanya a les famílies en el procés d’escolarització a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització