L’aigua de Maçanet Residencial Parc ja és potable i apta pel consum humà

05/07/2022

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva tenia com a objectiu aconseguir i garantir la potabilitat de l’aigua

L’aigua de Maçanet Residencial Parc ja és potable i apta pel consum humà. Així s’ha corroborat en els resultats de les darreres analítiques fetes per Agbar, l’actual prestadora del subministrament.

La potabilitat de l’aigua era el principal objectiu de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, i és que la manca de manteniment de tot el sistema de captació i distribució és el principal problema amb el qual està treballant l’Ajuntament actualment. S’han hagut de realitzar importants treballs de neteja i desinfecció de dipòsits i xarxa de distribució les quals es trobaven obturades per la presència de residus de ferro, fang i en alguns casos, presència d’animals morts.

El passat 24 de maig l’Ajuntament de Maçanet de la Selva va assumir amb caràcter d’emergència la gestió del servei de l’aigua a la urbanització Maçanet Residencial Parc, després d’un tall del subministrament imprevist de més de 48 hores, i d’altres incidències ocorregudes en els darrers mesos. 

Des de llavors, l’Ajuntament ha adoptat mesures per garantir la continuïtat del subministrament i la salubritat i qualitat de l’aigua que arriba a les cases dels veïns.

Consulteu el Ban d'Alcaldia publicat avui, dimarts 5 de juliol de 2022.

Consulteu les analítiques d'aigua aquí

L’aigua de Maçanet Residencial Parc ja és potable i apta pel consum humà