L’AFA de la Llar d’Infants reinventa el pati de l’escola bressol

30/01/2024

És el segon any que l’associació organitza el “Projecte Pati” amb la finalitat de millorar l’experiència dels més petits a l’exterior

Els nens i nenes de la Llar d’Infants de Maçanet de la Selva ja gaudeixen de les millores de les zones exteriors, gràcies al “Projecte Pati” que organitza l’AFA Llar d’Infants.

És el segon any que la junta de l’AFA Llar d’Infants i famílies voluntàries organitzen el “Projecte Pati”, que consisteix a organitzar jornades de treball, juntament amb les educadores del centre, per decidir com poden millorar l’experiència dels més petits al pati. Aquest any s’han afegit barres d’equilibri, murs d’experiment sensorial, una caseta de fusta, una cuina feta amb palets reciclats, un armari per endreçar les bicicletes i també s’ha adequat el pati dels nadons. L’associació a més, ha fet calendaris i carmanyoles pels nens i les nenes.

“Volíem crear un espai que fos una extensió més de l’aula, on els nostres nens i nenes juguin, manipulin i experimentin”, explica la junta de l’AFA Llar d’Infants.

Aquestes jornades de treball han disposat del servei de monitoratge pels infants que l’Ajuntament ha gestionat gràcies al programa Temps de Cures el Departament d’Igualtat i Feminisme, per tal que facilitar la conciliació familiar i la participació dels pares i mares a la vida escolar dels infants.

Les famílies interessades en formar part de l’associació, poden posar-se en contacte a través del correu electrònic afallarelbressol@gmail.com o bé emplenar el formulari d’inscripció que disposen a la Llar d’Infants.

L’AFA de la Llar d’Infants reinventa el pati de l’escola bressol