Joan Dausà tanca el FeÇtival Octubre 2023 amb un concert íntim a La Societat de Maçanet de la Selva

22/10/2023

Més de 1.000 persones han gaudit dels diferents esdeveniments de l’edició d'enguany

El canta autor català Joan Dausà ha tancat el FeÇtival Octubre amb un concert d’allò més íntim al teatre La Societat de Maçanet de la Selva. Amb aquesta actuació es dona per finalitzada l’edició d’enguany, que ha comptat amb més de 1.000 persones en els espectacles de Pau Palaus Clown, Roger Berruezo i Joan Dausà. 

L’edició d’enguany del festival ha comptat amb els espectacles de Pau Palaus Clown a la plaça de l’Església de Maçanet de la Selva, i el concert de l’actor i cantant maçanetenc Roger Berruezo, reconegut per protagonitzar els musicals de Cop de Rock, Company o Pretty Woman, entre altres. 

Amb el concert íntim de Joan Dausà, amb només el seu piano i les seves cançons més icòniques com Jo Mai Mai o Ho Tenim Tot, es dona per finalitzat un FeÇtival Octubre “d’allò més estable i exitós”. “Hem decidit continuar aquest projecte i el seu objectiu, donar veu a la música d’autor i als artistes més locals”, ha explicat la regidora de Cultura, Lídia Campeny. 

La quarta edició del FeÇtival Octubre 2023 ha tingut lloc del 13 al 22 d’octubre i des de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva “ja es treballa per continuar posant en valor el talent dels artistes del territori”.

Fotos adjuntades: Ruben Garcia.

Joan Dausà tanca el FeÇtival Octubre 2023 amb un concert íntim a La Societat de Maçanet de la Selva