Joan Bagué presenta al Senat una petició de millora de l’encreuament de la NII amb la urbanització Montbarbat

22/11/2023

El senador va visitar la setmana passada l’Ajuntament de Maçanet de la Selva

El senador Joan Bagué ha portat al Senat la petició de millora de l’encreuament de la N-II amb la urbanització Montbarbat de Maçanet de la Selva. La setmana passada, Bagué es va reunir amb l’alcaldessa, Natàlia Figueras, i regidors del consistori, per conèixer si l’Estat té previst fer pròximament les actuacions necessàries per reduir la perillositat en aquest encreuament.

“És urgent desencallar projectes i propostes que mai acaben de materialitzar-se com és el cas de la N-II, en concret a l’entrada a la urbanització de Montbarbat, on hi viuen unes 1.800 persones que cada vegada que entren i surten s’hi juguen la vida. Necessitem la col·laboració de totes les administracions per tal que el govern espanyol posi fill a l’agulla en aquest encreuament i resolgui una demora d’anys”, va explicar l’alcaldessa.

El senador, que ha registrat una bateria de preguntes a la Comissió de Transports i Territori, va destacar que “es tracta d’un tram amb un volum important de trànsit, on hi ha l’accés a aquesta urbanització, que té un canvi de rasant i un perill evident, també per al transport escolar que hi arriba. Encara que s’ha avançat en les actuacions previstes en altres punts, hem de vetllar perquè no hi hagi una tardança de 20 anys a resoldre aquest punt”.

Podeu consultar la pregunta registrada al Senat, aquí.

Joan Bagué presenta al Senat una petició de millora de l’encreuament de la NII amb la urbanització Montbarbat