Inaugurada l’Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes de Maçanet de la Selva per impulsar el turisme i el comerç local

14/10/2022

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar l’activitat econòmica del municipi, facilitant l’estança i descans de tots els vehicles habitatge

Aquesta tarda s’ha inaugurat l’Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes de Maçanet de la Selva, amb un acte que ha acollit una dotzena de vehicles habitatge i els veïns del municipi. 

L’Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes de Maçanet de la Selva té una capacitat de dotze places per a vehicles habitatge, ja siguin autocaravanes, furgonetes camperitzades, càmpers o roulottes,  per una estança de 72 hores com a màxim, amb connexió a aigua, llum i recàrrega elèctrica.

La zona d’aigües funcionarà amb una moneda gratuïta que estarà disponible als comerços locals. Segons la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Lídia Campeny "aquest aparcament permetrà atraure a turistes al poble, beneficiant directament el comerç i a l’activitat econòmica de Maçanet”. 

Per garantir les necessitats dels turistes habituals d’autocaravanes, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva es va assessorar amb l’Asociación La Peka. D’aquí va sorgir la idea d’obrir l’Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes a tots els vehicles habitatge. “No hi ha gaires aparcaments a Espanya que acceptin a tots els vehicles habitatge, ja que discriminen i només accepten autocaravanes”, assenyala un membre de l’Associación La Peka.

A més, aquest aparcament connecta amb la nova zona verda i les passeres, enllaçant el poble a les zones verdes per anar amb bicicleta o caminant, com els Estanys de Sils. De la mateixa manera, aquesta Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes no només pretén ser una zona de descans per aquells turistes que visitin l’entorn més proper com és la Costa Brava, sinó que promociona el turisme i el patrimoni local de Maçanet de la Selva.

Inaugurada l’Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes de Maçanet de la Selva per impulsar el turisme i el comerç local