Formació en Auxiliar de Brigada Forestal dirigida a persones amb discapacitat psíquica o física

22/10/2021

Es tracta d’una formació gratuïta de 300 hores que tindrà lloc el primer trimestre de 2022

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva i la fundació HADA, encarregada de gestionar l’oficina ocupacional de Catalunya de Maçanet (SOC) a Can Felló, ofereixen un curs de formació tecnicoprofessional en Auxiliar de Colla Forestal a persones amb discapacitat de més del 33% psíquica, física, sensorial, trastorn mental o capacitat intel·lectual límit.

Es tracta d’una formació, dins el programa de Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport (SIOAS)  que tindrà lloc el primer trimestre de 2022, amb una formació teòrica de 200 hores presencial, i 100 hores de pràctiques. En aquest curs, s’aprendrà tot allò relacionat amb l’aprofitament de productes forestals, com el suro i la fusta, i també altres aspectes de la recol·lecció de fruits, llavors, fongs, plantes i altres productes forestals que es comercialitzen.

Els professionals de conservació i brigades forestals s’encarreguen de fer tasques de cura i conservació dels boscos i muntanyes. Amb aquesta formació es podrà entrar en el món laboral forestal, com a auxiliar forestal, auxiliar en explotacions forestals, brigades forestals, auxiliars dedicades a l’aprofitament forestal i tractaments silvícoles.

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa, Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Social Europeu. 

 

Podeu consultar el fulletó informatiu d'aquesta formació al següent pdf. 

CARTEL-CATALaN_FT_SIOAS20211022.pdf

Formació en Auxiliar de Brigada Forestal dirigida a persones amb discapacitat psíquica o física