Finalitzen les jornades esportives “Maçanet amb l’Esport” amb una gran acollida de totes les activitats.

01/06/2021

El cap de setmana del 29 i 30 de maig s’ha celebrat el mercat de l’esport, exhibicions de diferents esports i la cursa d’Enduret. El concert d’inauguració de la temporada de la piscina municipal s’ha suspès per culpa de la pluja i es realitzarà el pròxim 2 de juliol.

Aquest diumenge ha finalitzat la primera edició de les jornades esportives “Maçanet amb l’Esport” que ha tingut una durada de 15 dies. El primer cap de setmana es va celebrar diferents xerrades i activitats així com la cursa d’obstacles Noob Races. Duran la setmana del 24 al 28 de maig les escoles han celebrat un tastet  de diferents esports. Dissabte va ser el torn de la Fira Esportiva a la Plaça de l’Església i la Pista Jardí on es podia conèixer i informar-se de les entitats esportives que hi ha en el municipi. Duran tot el dia es va poder veure exhibicions dels esports i la jornada va finalitzar amb un partit entre veterans del SHUM.

Per finalitzar el cap de setmana diumenge es va disputar la cursa d’Enduret amb més de 70 participants. Desafortunadament la pluja va anul·lar el concert d’inauguració de la temporada de la piscina municipal que es realitzarà el dia 2 de juliol.

Els 15 dies de jornades esportives han tingut una afluència de 4.500 persones a totes les activitats. La regidoria d’Esports valora molt positivament les jornades esportives celebrades aquest any que han tingut una col·laboració i participació per part de totes les entitats esportives del municipi i ja treballa per la celebració d’aquestes jornades el pròxim 2022.

 

 

 

Finalitzen les jornades esportives “Maçanet amb l’Esport” amb una gran acollida de totes les activitats.