Exposició de pintures a càrrec d'Ana Oliveras

Horari:

Inauguració: 12 de juliol a les 19:30 h. Horari a partir de l'inauguració: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.

Sobre l'exposició: 

L'obra que presento en aquesta exposició és el meu treball més recent. Va començar amb la pandèmia, amb la necessitat de fer alguna cosa malgrat que al principi va ser difícil trobar el material, ja que tot era tancat. Una amiga (Virgínia C. Rios), que fa poc ha exposat en aquesta sala, em va donar les primeres teles. La resta les vaig trobar a una botiga de Lloret, que amb la persiana mig abaixada i des de fora ja començaven a despatxar.

Amb aquest estil abstracte, senzill i acolorit he aconseguit passar-ho bé i tenir l’obra suficient per muntar aquesta exposició. No sé si continuaré en aquesta línia, però aquí podreu veure una mostra del que he fet en aquest temps.

Ana Oliveras Bailina.

Sobre l’artista:

Formació artística: Estudis de Grau Superior a l'Escola Oficial d'Art Llotja de Barcelona i monogràfics a la mateixa escola de diferents tècniques escultòriques.

Experiència: Treballs temporals en un taller d’escultura on adquireix coneixements en diferents materials.

Sòcia del Cercle Artístic San Lluc durant molts anys, amb participació en diferents exposicions d'aquesta entitat i fires de dibuix i pintura a Sitges i Girona, entre altres ciutats.

Més informació artexpone.com/anabai

 

 

Entrada lliure

Exposició de pintures a càrrec d'Ana Oliveras


dilluns
12
juliol 2021
divendres
30
juliol 2021

Sala TrinxArt