Entrega de la Medalla de la Vila a la Sra. Isabel Quellos i la Sra. Núria Gener.

01/05/2021

Aquest dissabte 1 de maig s'ha celebrat l'entrega de la Medalla de la Vila, màxima distinció municipal, a la Sra. Isabel Quellos, professora i exdirectora de Maçanet de la Selva, i la Sra. Núria Gener, impulsora de l'hostal Bonaterra.

La Medalla de la Vila és la màxima distinció que pot atorgar l'Ajuntament a una persona o entitat pels seus mèrits personals o col·lectius. Aquesta ha estat atorgada fins el dia d'avui a tots els alcaldes en època democràtica i a l'empresari Sr. Josep Viader.


L'Ajuntament de Maçanet de la Selva va decidir atorgar dues medalles de la Vila aquest any 2021, a proposta de l'equip de govern i aprovades per unanimitat en ple del mes de març.


S'ha atorgat la medalla a la Sra. Isabel Quellos Pascual exprofessora i exdirectora de l'escola Sant Jordi durant vint-i-dos anys per la seva dedicació en el món pedagògic i educatiu en aquest municipi.


També ha estat atorgada la medalla a la Sra. Núria Gener Ridorsa fundadora de l'Hostal Bonaterra, restaurant i hostal situat a Maçanet de la Selva, que ha tingut un paper clau en el creixement turístic i de la restauració en aquest municipi.


L'acte de reconeixement i entrega es va celebrar el dissabte dia 1 de maig en el Teatre La Societat davant de més de 70 persones i va comptar amb l'actuació musical de Lydia Martínez i David Salleras.

Entrega de la Medalla de la Vila a la Sra. Isabel Quellos i la Sra. Núria Gener.