Els Reis de l'Orient arriben a Maçanet

07/01/2022

SS.MM els Reis de l'Orient van arribar en globus davant el poliesportiu

Els Reis de l'Orient van arribar en globus a Maçanet de la Selva

Davant el pavelló poliesportiu, van arribar després d'un espectacle per part dels patges Jordi i Meva. Tot seguit, els Reis es van traslladar a la plaça de Lluís Companys, des d'on van sortir amb les seves carrosses i la comitiva de patges reials.

El club Twirling de Maçanet va participar en la cavalcada, i també el veí maçanetenc, David Mateu, que va ajudar amb el transport de SS.MM els Reis.

Les famílies van poder esperar els Reis als diferents carrers on passava la cavalcada, per tal d'evitar aglomeracions. Finalment, els Reis van arribar a la plaça de l'Església, on van dirigir unes paraules als nens i nenes i l'alcaldessa, Natàlia Figueras, els va entregar la clau màgica del poble.

Aquest any, a causa de les restriccions per la pandèmia de la covid-19, els nens i nenes no van poder pujar a fer-se fotos amb els Reis, però sí que van poder veure'ls de prop i van rebre un petit obsequi. Tampoc es va poder llençar caramels durant la cavalcada, per evitar aglomeracions.

Malgrat els canvis d'última hora, es valora positivament la cavalcada de Reis d'aquest any. Podeu veure un seguit de fotografies del que va ser la nit més màgica de l'any, la nit de Reis.

Els Reis de l'Orient arriben a Maçanet