Els 366 alumnes de l’escola Sant Jordi reprendran el curs el dijous 8 de setembre

06/09/2022

Es distribuiran les classes a diferents espais amb l’objectiu de començar el nou curs al més aviat possible

Els alumnes de l’escola Sant Jordi reprendran el curs el pròxim dijous 8 de setembre. Demà, dimecres 7 de setembre, es decidiran els espais on es reubicaran els 366 alumnes. La direcció del centre, el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Maçanet de la Selva estan treballant per resoldre totes les incidències al llarg d’aquesta setmana.

El sostre de l’escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva va quedar malmès a causa del temporal de pluja i pedra del passat divendres 2 de setembre. L’equip docent del centre ja ho havien preparat tot per l’inici del nou curs escolar, però les condicions en què va quedar l’escola van impedir el retorn a les aules. Tot i això, el dilluns 5 de setembre els nens i nenes de primària van poder començar el nou curs amb activitats a l’aire lliure fins a les 11 del matí, però els alumnes de cicle infantil no van poder començar.

L’escola Sant Jordi està formada per l’edifici central, construït a finals dels anys 70, i una ala més recent, annexada l’any 1999. La part malmesa és la coberta de l’edifici més antic, seguit per les humitats de les parets, el sistema elèctric de l’edifici, ordinadors, pissarres electròniques i projectors, mobiliari i material escolar fungible. L’Ajuntament de Maçanet de la Selva assumirà els costos de les obres de l’estructura, i el Departament d’Educació, el material per poder fer classe. 

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha contractat a una empresa per reparar la coberta i la canal provisionalment, fins que no es pugui canviar definitivament l’estiu de l’any que ve. Les obres començaran demà al matí, a més dels treballs de lampisteria, pintura, enguixaria, fusteria  i neteja.

El servei de menjador i transport funcionaran amb normalitat a partir del mateix dijous, i les activitats de lleure també es reprendran per l’alumnat d’infantil i primària de l’escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva.

Els 366 alumnes de l’escola Sant Jordi reprendran el curs el dijous 8 de setembre