El Servei d'Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) organitza diferents xerrades per a l’alumnat dels centres educatiu

16/01/2024

L’objectiu de les xerrades és acompanyar als alumnes en les transicions educatives i la gestió emocional

El Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha organitzat diverses xerrades als alumnes dels centres educatius del municipi, amb l’objectiu d’escoltar les seves necessitats i orientar-los amb  relació al canvi d’etapes educatives.

“En aquestes xerrades es donen pautes als nois i les noies per tal que sàpiguen gestionar les seves emocions en moments de canvis, que poden afectar tant en l’àmbit acadèmic com en l’àmbit personal”, detalla la regidora d'Educació, Rosa Casas.

El Servei d'Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) està ubicat a l’equipament municipal de Can Felló. Treballa diàriament en coordinació amb els centres educatius del municipi per tal de col·laborar en la construcció d’itineraris formatius personalitzats, i així millorar les expectatives d’èxit educatiu i contribuir a evitar l’absentisme o promoure els espais familiars.

En el marc de les diferents accions que formen part del Pla Educatiu d'Entorn del municipi d'acord amb el conveni actual entre el Departament d'Educació i l'Ajuntament, el Servei d'Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) està ubicat a l’equipament municipal de Can Felló amb la resta de serveis de l’àrea d'Educació. Aquest servei treballa diàriament en coordinació amb els centres educatius del municipi per tal de col·laborar en la construcció d’itineraris formatius personalitzats, i així millorar les expectatives d’èxit educatiu i contribuir a evitar l’absentisme o promoure els espais familiars.

El Servei d'Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) organitza diferents xerrades per a l’alumnat dels centres educatiu