El poble de Maçanet de la Selva recapta 3.875,74€ per La Marató de TV3

19/12/2022

El teixit associatiu s’ha bolcat per les malalties cardiovasculars amb moltes activitats solidàries

El poble de Maçanet de la Selva ha recaptat 3.875,74€ per La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars.

L’associació Malalts del Cor (Macor) juntament amb la Farmàcia Anna Mazó de Maçanet de la Selva, van organitzar un sopar solidari el passat 9 de desembre que va recollir 2.302€. Gràcies a les donacions de molts comerços i empreses locals, el total recaptat es va donar íntegrament a la Fundació La Marató de TV3. La maçanetenca Carme Barceló, trasplantada de cor i testimoni del programa d’enguany, era l’amfitriona del sopar.

Pel que fa a les activitats esportives, el club d’hoquei SHUM Frit Ravich va recollir 125€ durant un  partit del primer equip i el club Twirling Maçanet, 234al seu festival de Nadal solidari. El Grup de Música i Teatre El Gínjol va aconseguir 342,74€ durant el concert de Nadal solidari i 205€ per part del CAP de Maçanet de la Selva que va organitzar una caminada nòrdica solidària.  

Per altra banda, de la mà de Macor i diverses associacions com el Bàsquet, l’Associació de Ball Esportiu de Maçanet de la Selva, el Casal de Jubilats de Maçanet Residencial Parc i el del poble, i el grup de sevillanes, es van recaptar 187€.

I com cada any, l’entitat Mestresses de Maçanet van repartir xocolata calenta pel mercat setmanal i van recaptar 400€, i el Club Tenis de Maçanet Residencial Parc, 80€. I a més, el Club Slot de Maçanet de la Selva organitzarà una activitat al gener que també anirà destinada a la Fundació La Marató de TV3. 

El poble de Maçanet de la Selva recapta 3.875,74€ per La Marató de TV3