El poble de Maçanet celebra el retorn de la Castanyada i Halloween

02/11/2021

L'Ajuntament i el teixit associatiu han organitzat activitats per celebrar aquestes festes populars

L'Ajuntament i el teixit associatiu han organitzat activitats per celebrar aquestes festes populars

El poble de Maçanet de la Selva ha pogut gaudir del retorn de la celebració de la Castanyada i Halloween. Aquest darrer cap de setmana, l'Ajuntament amb la col·laboració del teixit associatiu del poble, ha organitzat activitats per a tots els públics. 

El dissabte 30 d'octubre, a la Biblioteca municipal es va presentar el llibre "El hombre de trapo mataba por amor", de l'autor local David Medina. A la tarda del mateix dia, a la urbanització Masaltaba es va celebrar la festa de Halloween amb xocolatada, xurros i taller infantil. 

Durant el diumenge 31, hi va haver paradetes durant tot el dia a la Plaça de l'Església i finalment, l'entitat del Túner del Terror va tornar a organitzar el seu recorregut a la Pista Jardí. Més de 750 persones van visitar-lo, i es va aconseguir un molt ambient de poble, després d'un any de restriccions per aquests tipus d'esdeveniments. 

El dia de Tot Sants, 1 de novembre, a la Pista Jardí també hi va tenir lloc la Castanyada popular amb espectacle infantil de "La Castanyera i els seus secrets" de la companyia Fes-t'ho com vulguis, i la venda de castanyes a càrrec de l'entitat AFA Les Arrels. Al Residencial Parc també van celebrar aquesta diada amb una jornada de jocs en família i masterclass de flamenc.

Aquest dimarts 2 de novembre, se celebra la Missa dels Difunts a la capella del cementiri vell de Maçanet de la Selva, amb motiu del dia de Tots Sants. 

Aquest any ha sigut el primer que s'ha pogut celebrar les festes populars de la Castanyada i Halloween, degut a les restriccions de la pandèmia de l'any passat. El poble ha tingut molt bona resposta i s'han pres totes les mesures establertes pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

El poble de Maçanet celebra el retorn de la Castanyada i Halloween