El Ple aprova iniciar els tràmits per crear una comissió de mesures antifrau

25/07/2022

La sessió, de caràcter ordinari, ha tingut lloc avui al vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament i s’ha pogut veure en directe a Youtube

El Ple ha aprovat iniciar els tràmits per la creació d’una comissió antifrau, que permetrà dissenyar un Pla de mesures antifrau.

La sessió plenària també ha aprovat la creació del Registre sanitari municipal d’activitats alimentàries, en què s’hi hauran d’inscriure els establiments que manipulin aliments; la restauració col·lectiva, com bars i restaurants; i els minoristes que distribueixin producte fresc.

Pel que fa a recursos humans, el Ple ha aprovat crear una plaça d’educador/a a la Llar d’infants municipal, responent a la demanda actual.

L'equip de govern també ha presentat una moció en defensa dels Jutjats de Pau, ja que l’eliminació d’aquests “suposaria un encariment de la justícia i l’allunyaria de l’actual proximitat amb la ciutadania, a més a més d’incrementar el ja de per si col•lapse actual dels jutjats”.

El Ple s’ha celebrat de manera presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, obert a la ciutadania i retransmès en directe al canal de Youtube de l’Ajuntament.

El Ple aprova iniciar els tràmits per crear una comissió de mesures antifrau